Számfestő gyerekeknek – tökéletes ajándék a legkisebbeknek is!

Egyszerű, gyerekbarát motívumok, hogy ők is örömüket leljék a gyönyörű képek festésében! 😍

Ragadjon ecsetet az egész család és fessétek meg a kedvenc képeteket az alábbiakból, vagy rendeljetek egyedi képet!

A csomagban természetesen mindent megtalálsz, ami az alkotáshoz szükséges: erős, minőségi vászon, ecsetek, és az összes, alkotáshoz szükséges festék, prémium minőségben!

A számfestő készlet a gyermekek számára egy kreatív és szórakoztató tevékenység.

Segít nekik fejleszteni a számfogalmat, a finommotoros képességeket és a művészi kifejezőkészséget, mikötben a gyerekek számos színes képet alkotnak.

Sokféle témát kínálnak, beleértve az állatokat, tájakat, járműveket és még sok mást. Egyszerűen követhetik a számokat a festővásznon, és az adott számnak megfelelő festéket alkalmazhatják. Ez egy könnyű és interaktív módszer arra, hogy a megismerkedjenek a színekkel és a számokkal.

Ezen készletek segítenek fejleszteni a finommotoros képességeket és a kéz-szem koordinációt. Az ecset használata és a számok követése során a finom mozdulatokat végeznek, ami hozzájárul az ujjak és a kéz izmainak erősödéséhez és fejlődéséhez. Ez fontos képesség az íráshoz és egyéb manuális tevékenységekhez.

A számfestő készlet használata nemcsak a kreativitást ösztönzi, hanem segít a problémamegoldó képességük fejlesztésében is. Ahogy követik a számokat és alkalmazzák a megfelelő színeket, figyelmüket, koncentrációjukat és logikai gondolkodásukat is fejlesztik.

Ezen készletek kiváló lehetőséget kínálnak az egész családnak közös időt tölteni és alkotni. A tevékenység szórakoztató és pihentető, és lehetőséget teremt arra, hogy a gyermek kifejezze a fantáziáját és alkotási vágyát.

A csomag segít megismerkedni a művészet világával, miközben fejleszti a kreativitást, és az alkotás örömét is megadja, emellett segít a gyermekeknek önállóságuk és önbizalmuk fejlesztésében. Tehát, ha szeretnéd, hogy a család legkisebb tagja élvezze a művészetet és fejlessze képességeit, az alábbi számfestő gyerekeknek készlet kiváló választás lehet számára.

 

1–21 termék, összesen 72 db