Gyakori kérdések

A gyakori kérdéseink választ adnak minden olyan felmerülő kérdésre, problémára, ami a Festede számozott kifestőinkkel kapcsolatos. Szállítással, termékkel kapcsolatban van kérdésed? Elakadtál a rendelési folyamatban? A garanciáról érdeklődnél?
Itt minden kérdésedre választ kapsz! Ha bármilyen egyéb számfestő kérdésed, vagy panaszod lenne, bátran írj nekünk a hello@festede.hu email címre, és a legjobb tudásunk szerint válaszolunk/oldjuk meg a problémádat!

Mennyi ideig tart nálatok a kiszállítás?

Az oldalon található termékeket az általad megadott szállítási módon, általában a megrendeléstől számított 2-4 munkanapon belül kiszállítjuk az általad megadott címre. FONTOS: kivételt képeznek ezalól az egyedi képek, mivel ezen termék esetén emailben egyeztetünk veled is a végső dizájnról, valamint a gyártás is több időbe telik, tehát az egyeztetéstől számítva 3-5 munkanapra lehet számítani.

Hétvégi kiszállítás van?

Sajnos hétvégén nem dolgoznak a futárok, ezért csak hétköznap tudják eljuttatni neked a csomagot.

Ha írok megjegyzést a rendelésnél, azt látja a futár?

Igen, minden esetben a megjegyzést elküldjük a futárnak külön-külön, hogy úgy kaphasd meg a csomagodat ahogyan kérted. Sajnos azonban mi nem vagyunk ott a futár mellett, hogy azt be is tartsa. Ha ezzel kapcsolatban bármi negatívum ér, kérlek jelezd felénk és mi kivizsgáljuk.

Milyen értesítést kapok a kiszállításról?

Az MPL csomagküldő partnerünk email-ben fog értesíteni téged a kiszállításról, valamint ha nem tudod átvenni a csomagodat, akkor a Postai átvétellel kapcsolatban is.

Más is átveheti a csomagom?

Igen, természetesen.

Mi történik, ha nem vagyok éppen otthon, amikor a futár keres?

Futárunk két alkalommal kísérli meg a csomagod kézbesítését előzetes telefonos egyeztetéssel. Ha ennek ellenére nem tudod átvenni a csomagodat, akkor a legközelebbi postára szállítják, ahol azt 5 napig megőrzik, így biztos hogy át tudod venni a megrendelt termékedet.

Ha letelt a 5 nap, de nem tudtam átvenni a csomagom, akkor mit történik?

A posta visszahozza nekünk a csomagot. Amennyiben másodjára kell kiküldenünk, úgy kénytelenek leszünk szállítási költséget felszámolni a sikertelen kézbesítés miatt.

Nyomon követhetem a csomagom útját?

Igen, természetesen. Nincs más dolgod, csak írd be a visszaigazoló emailben kapott csomagkövetési azonosítót.

Pl.: PBLQK00262301001211800….

https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal

Milyen fizetési lehetőségek vannak nálatok?

Jelenleg csak utánvétes fizetésre van lehetőség. Jó hír, hogy minden futár rendelkezik terminállal, így lehetőség van kártyás fizetésre is, ha igénybe szeretnéd venni.

Vállaltok pénz visszafizetési garanciát, ha a termékkel nem lennék elégedett?

Igen, a Festede webáruházban lévő összes termékre 14 napos pénz visszafizetési, illetve csere garanciát vállalunk. Amennyiben valamilyen okból nem lennél elégedett a termékkel, küldj egy e-mailt a hello@festede.hu e-mail címre.