Keresgélj az akciós termékek között és találd meg a számodra legkedvesebb számfestő készletet kedvező áron!

A számfestő készletekben mindent megtalálsz egy csomagban: számozott festővászon kerettel vagy anélkül, ecsetek, számozott papír és akril festékek, referencia kép.

🔽Görgess le és nézz szét a Festede akciós termékek kínálatában! 🎨

Akciós termékek – számfestők kedvező áron!

A kedvezményes áruk  története meglehetősen hosszú és szorosan kapcsolódik a kereskedelmi gyakorlatok fejlődéséhez. Az kedvezmények és leárazások használata évszázadokra nyúlik vissza, és az idők során különböző formákat öltöttek.

Honnan indult?

Az kedvezményes áruk fogalma eredetileg az 1800-as években jelent meg. Ebben az időszakban az üzletek kezdték alkalmazni a kedvezményeket és leárazásokat azért, hogy növeljék az értékesítést és vonzóvá tegyék a vásárlást a fogyasztók számára. Az 1900-as években az üzletek általában szezonális kiárusításokat tartottak, hogy megszabaduljanak az előző szezon termékeinek raktári készleteitől.

A leárazások széles körű elterjedése azonban a második világháború után következett be. Az újjáépítés és a gazdasági fellendülés időszakában az üzletek egyre nagyobb hangsúlyt fektettek a marketingre és az értékesítés ösztönzésére. Ekkor jelentek meg az első kiskereskedelmi árleszállítások és különleges ajánlatok, amelyek célja a vásárlók vonzása és az értékesítés növelése volt.

A leárazások terjedését tovább fokozta az ipari forradalom utáni tömegtermelés és a tömegfogyasztás térhódítása. Az üzletek versengtek egymással a vásárlókért, és a kedvezmények gyakorlata egyre inkább részévé vált a kiskereskedelmi szektor stratégiáinak.

Az 1980-as évektől kezdve az kedvezmények elterjedése újabb mérföldkőhöz ért. A kedvezmény reklámok, kuponok és hűségprogramok terjedése révén a fogyasztók számára egyre nagyobb választék és lehetőség nyílt a kedvezmények kihasználására. Az online kereskedelem térnyerésével pedig az olcsóbb kínálat világa tovább bővült, mivel az interneten könnyen elérhetővé váltak a különböző online kedvezmények.

Az olcsóbb kínálat különböző formái ma már szerves részét képezik a kiskereskedelmi szektor gyakorlatainak. Az üzletek rendszeresen tartanak leárazásokat, különleges ajánlatokat és kiárusításokat, hogy vonzóbbá tegyék az értékesítést és vonzzák a vásárlókat. A kedvezményes áruk terjedése egyaránt előnyös a fogyasztók és az üzletek számára, mivel lehetővé teszi az áruk forgalmazását és értékesítését, valamint a vásárlók számára megfizethetőbb vásárlási lehetőségeket kínál.

Miért jó kedvezményesen vásárolni?

Pénztakarékosság: A leértékelt áruk általában kedvezőbb áron kaphatók, mint a teljes áron lévő termékek. Ez lehetőséget ad arra, hogy pénzt takarítsunk meg a vásárlás során. A kedvezmények révén lehetőségünk van kisebb költségvetéssel is olyan termékeket vásárolni, amelyeket egyébként magasabb áron kellene megvennünk.

Nagyobb érték: Gyakran előfordul, hogy leárazott termékek esetén kiváló minőséget és értéket kapunk az árunkhoz képest. Az üzletek és márkák időnként leárazzák a készleteiket, hogy helyet csináljanak az újabb termékeknek vagy szezonális kollekcióknak. Ezért lehetőségünk nyílik olyan minőségi termékeket vásárolni, amelyeket egyébként nehezebb lenne megfizetni teljes áron.

Tervezett vásárlásokhoz előnyös: Ha tervezett vásárlásokat végezünk, például ruházatot vagy háztartási cikkeket szeretnénk beszerezni, érdemes figyelni a leárazásokat. Ilyenkor érdemes felkészülni és tájékozódni az akciós termékekről, hogy időben hozzájuthassunk a kívánt termékekhez kedvezőbb áron.

Különleges alkalmakhoz vagy ajándékozáshoz: A leértékelt áruk remek lehetőséget kínálnak különleges alkalmakra vagy ajándékozáshoz. Ha például születésnapra vagy ünnepekre ajándékot keresünk, a leárazott termékek között is találhatunk szép és minőségi ajándékokat, amelyek nem terhelik túlzottan a pénztárcánkat.

1–21 termék, összesen 129 db