Rák csillagjegy számfestő készletek – Egyedi ajándék a jegy szülötteinek!

Rák vagy, esetleg szeretted született ebben a jegyben? Lepd meg magad vagy szerettedet Rák csillagjegy számfestő készletekkel!

A csomagban minden szerepel: magas minőségű számozott akrilfestékek, ecsetek, erős vászon és referenciakép. Akár díszdobozban is kérheted!

🔽Görgess le és válaszd ki a számodra legkedvesebb szettet! 🎨

Ajándékozd meg magadat, vagy hozzátartozódat a Rák csillagjegy számfeső készlettel!

A jegy egyike az 12 állatövi jegynek, és a nyár elején, június 21. és július 22. között születetteknek ad identitást. Az ősi asztrológia hagyományainak és mitológiájának része, és gazdag történelme van az emberi kultúrában.

Eredete

Ajegy eredete a görög mitológiában gyökerezik. A mítoszban a görög isten, Héra megparancsolta az állatnak, hogy zavarja meg Herkules küzdelmét a Hidra ellen. Herkules azonban megpróbálta összezúzni az állatot, de nem sikerült teljesen, mivel az állat ollói megszorították őt. Héra, a hála jeléül, felmentette az állatot, és helyet adott neki az égbolton, ahol most csillagképként ragyog.

Az asztrológiában a jegyet általában a víz elemhez és az érzelmekhez kapcsolják. Gyakran az érzékenység, az intuíció és az otthon melegét jellemzi. Az emberek, akik a jegyében születtek, általában rendkívül empatikusak és gondoskodóak, és nagy jelentőséget tulajdonítanak a családi kötelékeknek és az otthoni kényelemnek.

A jegy szülöttei híresek védelmező és anyai gondoskodó jellegükről. Gyakran érzik mások érzelmeit és szükségleteit, és hajlamosak ápolni és támogatni azokat, akiket szeretnek. Ugyanakkor jellemző a védelemre való igény, és néha hajlamosak védőburkot építeni maguk köré.

E hónapban született emberek intuitív és mély érzelmi élettel rendelkeznek. Gyakran nagy jelentőséget tulajdonítanak az intuíciójuknak és belső érzéseiknek, és az érzelmek alapján hoznak döntéseket. Ugyanakkor nekik is megvan a saját védelmi mechanizmusa, és néha nehezen nyitnak meg az emberek előtt.

Egyedi és érdekes vonásokkal rendelkezik, amelyek gazdagítják az emberi személyiséget és kapcsolódást teremtenek az asztrológia és az ősi mitológia világához. Azok, akik ebben a hónapban születtek, gyakran képesek ápolni és megtartani a fontos kapcsolatokat az életükben, miközben figyelmet fordítanak saját érzelmi jólétére és az otthonuk kényelmére.

Jellemzői

Rendkívül érzékenyek és intuitívak. Mélyen érzik és megértik mások érzelmeit, és gyakran képesek átélni azokat. Empatikus természetük miatt szívesen nyújtanak segítséget és támogatást szeretteiknek. Hűséges és gondoskodó személyiséggel rendelkeznek, akik mindent megtesznek szeretteik boldogságáért és biztonságáért.

Híresek a védelmező jellegükről. Nagyon óvatosak és körültekintőek, ami segít nekik megvédeni magukat és azokat, akiket szeretnek. Ugyanakkor néha könnyen sebezhetővé válhatnak, mert érzékenységük miatt könnyen megbántódnak. Fontos számukra a biztonság és a stabilitás, és igyekeznek olyan környezetet teremteni, ahol megtalálják ezeket a tulajdonságokat.

Jellemző a kitartás és a beható gondolkodás. Rendkívül intuitívak és képesek meglátni a dolgok mélyebb értelmét. Álmodozók és kreatívak, gyakran magukba mélyedve képesek felfedezni az élet rejtelmeit. Az intuíció és a megérzések segítségével sokszor jó döntéseket hoznak, és sikerrel járnak a különböző élethelyzetekben.

Az anyai ösztön erősen jelen van a rák csillagjegy szülötteiben. Szeretnek gondoskodni másokról, és természetesnek érzik a családi kötelékeket. A család és a közeli kapcsolatok rendkívül fontosak számukra. Emellett gyakran hűségesek és elkötelezettek a barátaik iránt, és mindent megtesznek azért, hogy azokat támogassák és segítsék.

1–21 termék, összesen 33 db