Oroszlán csillagjegy számfestő – ha tökéletes ajándékra vágysz, vagy te alkotnád meg a saját festményed!

Érdekelnek az állatövi jegyek? Akkor imádni fogod a Festede Oroszlán csillagjegy számfestő készletet! A képek gyönyörűen ábrázolják a jegy szimbólumait és jellemzőit!
Ez a hobbi tökéletes módja a kikapcsolódásnak, fantasztikus lakásdekor lehet saját csillagjegyed gyönyörű képe!

🔽Görgess le és válogass kedvedre a számfestő készleteinkből!🎨

Ajándékozd meg magadat vagy hozzátartozódat az Ororszlán csillagjegy számfestő készletek egyikével!

A jegy,, a nyugati asztrológiában a XII. zodiákus jegy, és azokat az embereket jelöli, akik július 23. és augusztus 22. között születtek. A jegy szülötteit az uralkodó Nap bolygója irányítja, ami a jellemüket erőteljes és magabiztossá teszi.

Eredete gazdag és érdekes mitológiai és kulturális hagyományokból származik. A különböző kultúrákban és civilizációkban a királyi, erőteljes és bátorság jelképeként tisztelték az oroszlánt, ami az asztrológiai jellemzőket is meghatározza a születésük időpontjában.

Általános tudnivalók

A jegy szülöttei magabiztos, büszke és kreatív egyének. Szeretik a középpontban állni és a figyelem középpontjában lenni. A karizmatikus személyiségükkel könnyedén vonzzák az embereket. Mindig készek vezetni és inspirálni másokat. Hűségesek és odaadóak, amiért szeretteik tisztelik és becsülik őket.

Az erő és a bátorság jellemzi őket, és nem riadnak vissza az új kihívásoktól sem. Szeretnek kitűnni a tömegből, és törekednek a sikeres életre. Kreatív gondolkodásuk és művészi hajlamuk miatt gyakran találjuk meg őket a színpadon, a művészetekben vagy más kreatív területeken.

Erős igényük van az elismerésre és a dicséretre. Ha nem kapják meg az elismerést, amire vágyakoznak, lehetnek dühösek vagy bosszúsak. Azonban ha megtalálják a megfelelő egyensúlyt a figyelem és az önbizalom között, képesek kiteljesedni és a legjobb önmagukat mutatni.

Társaságkedvelőek és szeretnek szórakozni. Kiemelkedően jól teljesítenek a társaságban és gyakran törekednek a vezető szerepre a baráti körükben. Az őszinte véleményformálás és az őszinteség fontos értékek számukra, és nyíltan megmutatják az érzéseiket.

A negatív oldalon makacsak és dominánsak lehetnek, és hajlamosak lehetnek túlzottan hatalmi irányításra. Emellett kritikusak lehetnek másokkal szemben, ha úgy érzik, hogy nem kapják meg az elismerést, amit szerintük megérdemelnek.

Jellemzőik

Az önbizalom és a büszkeség jellemzi. Szeretik a középpontban lenni és a figyelem középpontjában állni. A karizmatikus és domináns egyéniségeik általában vonzzák az embereket. Érzelmi kifejezők, és szívesen osztják meg érzelmeiket másokkal. Szeretnek adni, és nagyvonalúak lehetnek, különösen szeretteikkel és barátaikkal.

Hűséges és odaadó emberek. A barátságuk és a szerelmük számára rendkívül fontos a megbízhatóság és a lojalitás. A védelmező jelleggel rendelkeznek, és mindig készen állnak segíteni azoknak, akiknek szükségük van rájuk. Vezetőként és inspiráló erőként találhatjuk meg különböző élethelyzetekben, mivel a kezdeményezésre és a vezetésre való hajlamuk magas.

Kreatívak és lelkesek, és szívesen kerülnek kihívás elé. Az új projektek és kalandok izgatják őket, és szeretnek kitűnni a tömegből. Magukra nézve is nagy elvárásokat támasztanak, és gyakran törekednek az önfejlesztésre és a kitűnésre. Ezek a tulajdonságok hajtják őket előre a sikeres élet felé.

Ugyanakkor hajlamosak lehetnek dühösek és makacsok is, ha nem kapják meg az elismerést vagy a figyelmet, amit szeretnének. Azonban ezek az árnyoldalak általában csak akkor mutatkoznak meg, ha frusztráltak vagy elégedetlenek valamivel.

Nézz szét Oroszlán csillagjegy számfestő kínálatunkban és találd meg kedvencedet!

1–21 termék, összesen 55 db