Szállítási információk

Házhozszállítás az egész országon belül!

🚚

Mennyi ideig tart nálatok a kiszállítás?

Az oldalon található termékeket az általad megadott szállítási módon, általában a megrendeléstől számított 2-4 munkanapon belül kiszállítjuk az általad megadott címre. FONTOS: kivételt képeznek ezalól az egyedi képek, mivel ezen termék esetén emailben egyeztetünk veled is a végső dizájnról, valamint a gyártás is több időbe telik, tehát az egyeztetéstől számítva 3-5 munkanapra lehet számítani.

(Ritka esetekben előfordulhat, hogy a termékünk nem lesz raktáron, vagy egyéb technikai problémába ütközünk, ezért meghosszabbodhat a szállítási idő. Erről minden esetben fog tájékoztatni a kedves ügyfélszolgálatos kollégánk.)

A logisztikai partnerünk esetleges késedelmes szállításáért felelősséget sajnos nem tudunk vállalni. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapokon 9.00 és 17.00 óra között.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9:00 és 17:00 óra között meglátogat. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem Te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg vagy bankkártya.

Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk ügyfélszolgálati telefonszámát (MPL: 06 1 767 8282), ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód (PBVFX……….) segítségével kaphatsz pontos információkat.

A csomagodat továbbá ezeken az oldalakon MPL nyomkövetés tudod nyomon követni ugyanígy a a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével.

A megrendelt termék összekészítése és becsomagolása a budapesti műhelyünkben történik (nem átvételi pont!), a csomagolást követően pedig továbbítjuk  az MPL futárszolgálatnak. A házhozszállítás költsége 1090 Ft, míg postán maradóra az ár 890 ft, de 20.000 Ft feletti  vásárlás esetén ingyenes.

 

Fizetési lehetőségek

KÉSZPÉNZES és BANKKÁRTYÁS FIZETÉS FUTÁRNÁL (UTÁNVÉTES FIZETÉS)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző MPL futárnak fizeted ki. A futárnál van lehetőséged készpénzzel és bankkártyával is fizetned. A fizetéskor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

OTP SIMPLE PAY FIZETÉS

Amennyiben ezt az opciót választod, a fizetésed az OTP SimplePay nemzetközileg elismert, biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro és American Express kártyákkal lehet kifizetni a rendelésed ellenértékét.

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 20.000 Ft feletti vásárlás esetén

Magyarország egész területén ingyenesen kiszállítjuk a csomagodat, amennyiben legalább 15.000 Ft feletti összegben rendelsz a webáruházunkból. Ez esetben is ugyanúgy a MPL futárszolgálattal küldjük ki Neked a csomagodat.

TOVÁBBI KÉRDÉSED VAN?

Keress minket az alábbi elérhetőségeink egyikén:

e-mailben: hello@festede.hu