Nőnapi számfestők – meglepetés a Festede számfestő készlete közt!

Lepd meg szeretted, vagy akár saját magad egy gyönyörű virágos, vagy hölgy alakos készleteinkkel, és ünnepeld a hölgyeket velünk!

A nőnapi  számfestők kategóriánkban kifejezetten hölgyekkel kapcsolatos számozott kifestőket találsz, mellyel az irántuk érzett tiszteletünket és megbecsülésünket fejezzük ki. 

⬇️Görgess le, és válaszd ki a számodra legjobban tetszőt a nőnapi számfestők témakörben! 🎨

A tökéletes ajándék – Nőnapi számfestők

A Nemzetközi ünnep, amelyet világszerte március 8-án tartanak, és amelyet a hölgyek jogai és az egyenjogúság tiszteletére és ünneplésére szentelnek. Ezen a napon a társadalom emlékezik azokra a hölgyekre, akik az elmúlt évtizedekben harcoltak a jogaiért és egyenlőségért.

Eredete

Az ünnep története egészen az 1900-as évek elejére nyúlik vissza. Az első Nemzetközi ünnepet 1911-ben tartották meg. A kezdeményezést Clara Zetkin, egy német jogvédő szervezet vezetője indította el. Az ünnep létrejötte az egyenjogúságukért folytatott küzdelem jegyében történt, beleértve az egyenlő munkabért, a szavazati jogot és a szociális és politikai jogainak elismerését.

A kezdeti években a Nemzetközi nap dátuma és jelentősége országonként eltért, de később, 1921-től kezdve, a dátum egységesítve lett március 8-ra.

Az ünnep jelentősége és elismertsége fokozatosan növekedett az évek során. A világháborúk időszakában a szerepük és hozzájárulása a társadalom működéséhez tovább erősítette az ünnep jelentőségét. Ezen a napon különböző rendezvényeket és eseményeket tartanak, amelyek középpontjában a jogaik előmozdítása, az egyenlőség elérése és a társadalmi és gazdasági szerepüknek elismerése áll.

A Nemzetközi ünnep emlékeztet minket a hölgyek hozzájárulására a társadalomba, és felhívja a figyelmet a még fennálló egyenlőtlenségekre és diszkriminációra. Az ünnepen a hölgyeket dicsérik, tiszteletben tartják és ünneplik, valamint rámutatnak azokra a területekre, ahol további fejlődés és változás szükséges az egyenlőség elérése érdekében.

A Nemzetközi ünnep fontos esemény a társadalmi tudatosság és a változás előmozdításában. Egy olyan nap, amikor a jogaik és szerepük a középpontba kerülnek, és az események és beszédek által felhívják a figyelmet az egyenlőségre és az empátia fontosságára a nemek közötti kapcsolatokban.

Ajándékozási szokások

Az ünnepre szánt ajándékok széles skáláját választhatják az emberek, hogy kifejezzék tiszteletüket és elismerésüket. Néhány népszerű ajándék ötlet közé tartoznak a virágok, különösen a tulipánok, amelyek jelképezik a tavaszt és a friss kezdeteket. A szép csokor virág üzenetként szolgálhat a megbecsülésről és szeretetről.

Továbbá, a számukra készült kozmetikumok és parfümök is gyakori ajándékok.

Ajándékozhatnak személyre szabott ajándékokat is, például egy kézzel készített könyvjelzőt vagy egyedi tervezésű ékszert. Ezeken a különleges ajándékokon keresztül az emberek a figyelmüket és gondoskodásukat fejezik ki a megajándékozott iránt.

Emellett az élményajándékok is népszerűek. Például egy wellness hétvége, masszázskezelés vagy egy meglepetés vacsora az egyik kedvelt módja annak, hogy különleges élményt nyújtsanak nekik.

A személyes figyelem és idő is értékes ajándék lehet. Egy megható üzenet, egy kézzel írott levél vagy egy közös program, mint például egy kirándulás vagy mozi est, mind olyan ajándékok, amelyekkel megmutathatjuk szeretetünket és törődésünket az ünnep alkalmából.

Végül fontos megjegyezni, hogy a kreatív ajándékok is bővelkednek repertoárukban. Ezek az ajándékok személyesek, figyelmet igényelnek és a megajándékozott egyedi ízlését és érdeklődését tükrözik. Ilyen ajándék például az egyedi fényképes kifestőnk is, vagy a nőnapi számfestők képei is.

Fontos megjegyezni, hogy minden hölgy különböző, és az ajándékok kiválasztásakor figyelembe kell venni az illető személyiségét, érdekeit és preferenciáit. A lényeg, hogy az ajándék a szeretet, tisztelet és megbecsülés kifejezője legyen az ünnepnapon és bármely más alkalomkor.

1–21 termék, összesen 106 db