Blog

Egyedi képfestő festede

Egyedi számfestő – élményajándék, ami a falra is felkerülhet

egyedi számfestő ajándék

Se szeri, se száma az olyan netes cikkeknek, amikben az élményajándékok pozitívumait, lélektanát taglalják. Vitathatatlan, hogy napjainkban az élményajándékoknak óriási rajongótábora van, hiszen élményajándékot nem csak kapni, de adni is jó. Ám a megszámlálhatatlan előny mellett sokszor olvasni arról is, hogy minden szuper, ami a rendhagyóbb élményajándékok közé sorolható, azonban ezek a különleges meglepetések mégsem kerülhetnek ki a polcra, és nem tudjuk őket kézbe venni, mint a hagyományos, tárgyi meglepetéseket. Vagyis egy élményajándékot magunkban őrizgethetünk, de a falra kitenni már nem tudjuk…

Egy jó minőségű fotóból élethű számfestőt készítünk

Az egyedi, személyre szabott számozott kifestők kézzelfogható élményajándékok. Ha egy számodra kedves személynek, családtagnak, barátnak, kollégának keresel páratlan meglepetést, érdemes elgondolkoznod egy egyedi számfestő megrendelésén. Az egyedi számozott kifestő mellett nem csak az szól, hogy gyakorlatilag egy általad beküldött, jó minőségű, de nem túl részletgazdag fotóból készítjük el professzionálisan a személyre szabott kifestőt, de akkor is jó ötlet egy ilyen élményajándék mellett döntened, ha utolsó pillanatra hagytad az ajándékvásárlást. Termékeink 1-3 munkanap alatt kiszállításra kerülnek, szóval plusz pont, hogy nem is kell sokat várnod a megrendelésedre.

Egyedi számozott festede

Egyedi számozott kifestő – egy ajándék háromszoros örömmel

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy egy egyedi számfestő legalább háromszor fog mosolyt csalni a megajándékozott arcára. Először, amikor kibontja a kedvenc fotójából készült, személyre szabott számfestőt, utána mikor belefeledkezik a tulajdonképpeni festés örömébe, de arról se feledkezzünk meg, amikor majd a megajándékozott kiakasztja a falra az elkészült, meseszép képet.

Tehát nem kell boltról boltra járnod a tökéletes, de legfőképpen személyre szóló ajándék utána kutatva, mert egy számfestő lehet egyedi születésnapi ajándék, karácsonyi vagy évfordulós meglepetés, de alkalomtól függetlenül is ajándékozhatsz alkotási/művészi élményt bárkinek. Nem kell a csomagolással bíbelődnöd, és még masni sem kell egy ilyen kreatív és nagyszerű, triplán élményteli ajándékra. Ajándékozz kikapcsolódást, feltöltődést, alkotást!

Mi, itt a Festedénél, szinte bármely képről egyedi számfestőt tudunk készíteni! 😍 Ráadásul mindig visszaküldjük neked a várható végeredményt is, így megbizonyosodhatsz arról, hogy azt a gyönyörű képet fogod te, vagy szeretted festeni, amit te kiválasztottál!

Ha megtetszett az ötlet, itt tudod megrendelni az egyedi számozott kifestő szettedet: https://www.festede.hu/termek/egyedi-sajat-kepes-szamozott-kifesto/

Fess remeket 💜

 

 

Tartalomjegyzék

Ezek is érdekelhetnek

Kosár
Start typing to see products you are looking for.
Menü
0 items Kosár
💗 50 új tavaszi virág dizájn 💐🌸🌹
This is default text for notification bar